KRISTIANSTAD

Inlämning i Kristianstad och
nordöstra Skåne

Vår mångårige medarbetare Ronald Sander är även Crafoord Auktioners representant i Kristianstad med omnejd. Många känner Ronald som en mycket uppskattad auktionsutropare hos oss sedan slutet av 80-talet.

Välkommen att kontakta Ronald Sander om du önskar lämna in något till våra kommande auktioner och bor i nordöstra Skåne, Kristianstad, Åhus eller på Österlen. Ronald har lång erfarenhet, ett starkt engagemang och gör mycket gärna hembesök!

Ronald Sander

Representant Kristianstad & nordöstra Skåne
E-post
Tel. 0738 67 01 12

Att sälja genom oss är enkelt

Med bred kunskap, lång erfarenhet och gott renommé säkerställer vi att du som säljare uppnår optimal prisbild på såväl våra onlineauktioner som på våra kvalitetsauktioner. Våra auktioner pågår kontinuerligt på Europas största och ledande auktionsplattform Auctionet.

Hos oss möter du handplockade experter med höga ambitioner vad gäller kvalitet, service och tillgänglighet. Välkommen att kontakta oss för hembesök och värdering av såväl hela hem och samlingar som enstaka föremål.

Våra onlineauktioner pågår kontinuerligt på auktionsplattformen Auctionet, och engagerar såväl privatpersoner som handlare runt om i världen. Auctionet är Europas ledande och största marknadsplats för konst och antikviteter, med över 50 auktionshus från Barcelona till Sundsvall.

Crafoord Auktioner

Clemenstorget 7
222 21 Lund
Telefon 046-211 18 70

lund@crafoordauktioner.se

Öppet för in- och utlämning
vardagar kl. 13-17 och lördag kl. 11-14

Crafoord Auktioner

Boplatsgatan 10
213 76 Malmö
Telefon 040-12 00 73

malmo@crafoordauktioner.se

Öppet för in- och utlämning
vardagar kl. 13-17 och lördag kl. 11-14