Sälj i gott sällskap

Att sälja genom oss är enkelt

Med bred kunskap, lång erfarenhet och gott renommé säkerställer vi att du som säljare uppnår optimal prisbild på våra kurerade kvalitetsauktioner såväl som på dagliga onlineauktioner. Crafoord Auktioner består av tre auktionshus – i Lund, Stockholm och Malmö. Hos oss möter du handplockade experter med höga ambitioner vad gäller kvalitet, service och tillgänglighet.

Hemvärdering av dödsbon och hela hem

Hemvärdering är vi specialister på och innebär att vi kommer hem till dig och värderar dina föremål inför en avyttring av ett dödsbo eller försäljning av ett helt hem inför en flytt. Det går utmärkt att boka värdering via videolänk. Vi har också med hjälp av betrodd tredje part möjlighet att arrangera röjning och flyttstädning. Ring oss på

telefon 046-211 18 70 (Lund)

telefon 08-409 438 90 (Stockholm) eller

telefon 040-12 00 73 (Malmö) så berättar vi mer.

Våra kvalitetsauktioner

Våra auktionshus i Lund, Stockholm och Malmö arrangerar gemensamma kvalitetsauktioner där vi bjuder ut föremål av särskilt hög klass. Vi lägger stor vikt vid att presentera varje föremål optimalt i både text och bild. Man kan säga att vi ställer dem på piedestal i ett ojämförligt skyltfönster mot världen. Inlämning pågår kontinuerligt. Välkommen att kontakta oss!

Temaauktioner, samlingar, bokauktioner

Temaauktioner har blivit något av vårt signum, och vi har lång erfarenhet av att sälja samlingar inom en lång rad områden med mycket goda resultat. Tveka inte att höra av dig om du har en samling du funderar på att sälja. Våra värderingsmän i Lund, Malmö och Stockholm har en bred kompetens men också personliga specialområden inom många olika avdelningar. Kontakta oss gärna för en diskussion!

Vi är mycket stolta över de bokauktioner vi genomför månadsvis under hela året hos oss i Lund, med återkommande bokkvalitéer.

Bokauktionerna är en 40-årig tradition som lockar en stor internationell publik. Kontakta vår värderingsman för böcker, handskrifter, dokument, kartor och foto, Torgny Schunnesson, om du har något du funderar på att sälja. Torgny nås via mail@crafoordauktioner.se.

En engagerad skara!

Många av våra värderingsmän har mer än fyrtio års erfarenhet av att värdera hem, och är förordnade av Sveriges Handelskamrar. Vi arbetar på uppdrag av advokater, banker, jurister, begravningsbyråer och privatpersoner. Välkommen till något av våra kontor vardagar kl. 13-17  och lördagar kl. 11-14 för kostnadsfri värdering och rådgivning inför försäljning, eller ring för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Auctionet

Våra onlineauktioner pågår kontinuerligt på auktionsplattformen Auctionet, och engagerar såväl privatpersoner som handlare runt om i världen. Auctionet är Europas ledande och största marknadsplats för konst och antikviteter, med över 50 auktionshus från Barcelona till Sundsvall.

Auctionet i siffror:

  • 75 anslutna auktionshus i Sverige, Finland, Tyskland, Spanien,  Storbritannien och Nederländerna
  • Över 850.000 registrerade kunder
  • Köpare från 180 länder
  • Över 1,8 miljoner unika besökare varje månad
  • Över 2 miljoner sålda föremål – 30.000 varje månad
  • Över 600.000 bud varje månad

Vi har de bästa förutsättningar att koppla samman dina försäljningsobjekt med köpare i hela världen.