BOKAUKTION

BOKAUKTIONER

Crafoord Auktioner i Lund är en av få aktörer i landet som arrangerar renodlade bokauktioner tack vare vår erfarne expert Torgny Schunnesson. Torgny är tillgänglig för värdering och inlämning av böcker, autografer, fotografier, dokument och handskrifter över hela landet.

Förutom månadsvisa bokauktioner har vi även en särskild bokavdelning på våra kvalitetsauktioner vår och höst i Lund. Vi har lång erfarenhet av att katalogisera, värdera och sälja samlingar. Vi har bland annat sålt Richard Wahlgrens världsunika bibliotek om ormar, Bengt-Olof Landins unika samling av zoologisk, speciellt entomologisk litteratur, en enorm samling autografer och mycket annat!

Välkommen att kontakta Torgny Schunnesson på telefon 0705-844817 eller mail@crafoordauktioner.se för en värdering!

ATT SÄLJA GENOM OSS ÄR ENKELT

Med bred kunskap, lång erfarenhet och gott renommé säkerställer vi att du som säljare uppnår optimal prisbild på såväl våra onlineauktioner som på våra kvalitetsauktioner. Våra auktioner pågår kontinuerligt på Europas största och ledande auktionsplattform Auctionet.

Hos oss möter du handplockade experter med höga ambitioner vad gäller kvalitet, service och tillgänglighet. Välkommen att kontakta oss för hembesök och värdering av såväl hela hem och samlingar som enstaka föremål.

Våra onlineauktioner pågår kontinuerligt på auktionsplattformen Auctionet, och engagerar såväl privatpersoner som handlare runt om i världen. Auctionet är Europas ledande och största marknadsplats för konst och antikviteter, med över 50 auktionshus från Barcelona till Sundsvall.

CRAFOORD AUKTIONER LUND

Clemenstorget 7
222 21 Lund
Telefon 046-211 18 70

mail@crafoordauktioner.se