Jobba på Crafoord Auktioner

Crafoord Auktioner Stockholm söker medarbetare

Vi söker en medarbetare på heltid inom logistik & kundtjänst. I arbetsuppgifterna ingår

  • Packa och förbereda transporter
  • Bygga visningar och placera ut föremål
  • Lämna ut föremål
  • Kundtjänstarbete

Kompetens, förkunskaper: Vi söker dig som är mellan 20 och 50 år, kille eller tjej, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Du ska vara engagerad i ditt arbete och trivas med kundkontakt. Du är noggrann, har en positiv grundinställning, mycket energi och trivs i en arbetsmiljö med bitvis högt tempo. Tunga lyft förekommer. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan skickas till Mats Bergstrand: mats.bergstrand@crafoordauktioner.se
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Crafoord Auktioner Stockholm är ett litet antal handplockade experter med lång erfarenhet, breda kunskaper och spetskompetens.

Vi finns i Täby Galopps modernistiska förra huvudbyggnad från 1960, ritad av Gustaf Lettström. Våra auktioner sker dagligen online. Genom att vi är en del av det internationella nätverket Auctionet når du köpare i över 180 länder på en plattform, www.auctionet.com. som har fler än 1 200 000 besök och 500 000 bud varje månad.

Crafoord Auktioner Stockholm har sina rötter i Crafoord Auktioner Lund som är Sydsveriges största auktionshus. I Stockholm säljer vi 12 000 föremål per år, från vardagliga objekt till särpräglade konstnärskap. Vi är ledande på nischade samlingar och spektakulära temaauktioner: hundratals kinesiska snusflaskor från resor över hela världen, unikt slöjdade sameknivar som sammanfattade en berömd botanikers många eskapader i fjällvärlden, en rad unika föremål med proveniens Ingrid och Ingmar Bergman och ABBA-föremål till världsrekordpriser från mannen bakom bandets unika sound – ljudteknikern Micke B. Tretow.

Vi lägger stor vikt vid att presentera varje föremål optimalt i både text och bild. Man kan säga att vi ställer dem på piedestal i ett ojämförligt skyltfönster mot världen.