Maria Granfelt

Maria Granfelt
2021-01-22 Frida

Välkommen Maria Granfeldt!

Crafoord Auktioner i Lund har nöjet att presentera vår senast tillkomna medarbetare, Maria Granfeldt.

Maria säger: Jag är så glad att nu ha blivit en del av Crafoord-familjen! Det känns faktiskt lite grand som att komma hem. Dels för att jag själv bor i Lund och dels för att jag och Petri var kollegor en gång i tidernas begynnelse.

Jag har över 20 år bakom mig i auktionsbranschen, närmare bestämt på Bukowskis, där jag arbetade som platschef i Malmö i många år. Under denna tid fick jag uppleva allt från slagauktioner på månadsbasis till nätauktionenernas revolutionerande genomslag där man lärde känna kunder över hela världen.

Efter att i drygt ett år ha testat på handlarbranschen är jag nu oerhört sugen på att återknyta kontakten med auktionsmarknaden och alla dess möjligheter. Crafoord Auktioner är ett starkt växande auktionshus och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Petri Heinonen, Crafoord Auktioners VD, kommenterar: Maria är en härlig person med stor energi och gedigen branschkännedom. Crafoord Auktioner har vuxit enormt de senaste tre åren, och fler och fler säljare identifierar oss som den mest attraktiva marknadsplatsen för konst och antikviteter. Därför är det lätt att inse att Maria utgör ett mycket välkommet tillskott till en redan effektiv och sammansvetsad medarbetarstab.

Maria Granfeldt
telefon 0739 75 61 70